ADSL-SDSL

Internet Access
Een zeer kwalitatieve ADSL verbinding om te internetten en een heldere digitale telefoonverbinding voor bellen en faxen. Met de DSL diensten van The Globe bent u als klant verzekerd van een zeer snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Met daarbij de keuze uit vijf verschillende snelheden. Ook voor het bellen maakt u gebruik van een DSL-verbinding en het netwerk van The Globe. Daardoor wordt telefoneren en faxen veel voordeliger.


Zakelijk ADSL
ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die internet gebruiken om websites te bezoeken en e-mail te versturen. Met ADSL (Asymmetrische DSL) kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Een groot voordeel van ADSL is dat spraakdiensten op de telefoonlijn behouden blijven. Ideaal voor bedrijven met thuiswerkers of voor bedrijven met weinig telefoonlijnen. The Globe zakelijke instelling garandeert een snelle oplevering. Hebt u al een DSL-lijn bij een andere DSL provider, dan kunt u heel eenvoudig overstappen naar The Globe. Die zorg nemen wij u graag uit handen.


Zakelijk SDSL
SDSL is een uitermate voordelig alternatief voor dure huurlijnen. U kunt er heel efficiënt bedrijfsnetwerken mee verbinden. Gebruikers van SDSL (de symmetrische versie van DSL) kunnen - via meerdere werkplekken - net zo snel data binnenhalen als versturen. Ideaal voor grafische bedrijven die veel met zware bestanden werken, bedrijven met meerdere vestigingen of bedrijven die 'remote' applicaties op hun eigen netwerk beheren en gebruiken. SDSL is ook erg geschikt voor bedrijven met een eigen mail- of webserver. Zelfs tijdens piekuren!


Gebundeld SDSL
Gebundeld SDSL levert via twee of meer SDSL-verbindingen één breedbandverbinding tot maximaal 9,2 Mbps voor het ontvangen èn verzenden van data. Vestigingen koppelen, online transacties verrichten, veel zware bestanden uitwisselen, het hosten van eigen web- of mailservers: allemaal toepassingen die een veel grotere behoefte aan bandbreedte vergen. Ook de opkomst van nieuwe technologieën als terminal server oplossingen en Voice over IP vragen om meer snelheid.


Zakelijk Glasvezel
Glasvezel is ideaal als u meerdere zware toepassingen tegelijkertijd wilt gebruiken of aanbieden. De snelheid, capaciteit en kwaliteit is veruit superieur aan die van de huidige technieken. Zowel voor internet, telefonie en data-, beeld- en videocommunicatie als voor bedrijfs- en terreinbeveiliging. In theorie levert een glasvezelverbinding snelheden tot 1.000 Mbps, downstream en upstream. Glasvezel biedt vele efficiencyverhogende mogelijkheden en is goedkoper. Omdat u alle diensten over één glasvezelverbinding kunt laten verlopen, is glasvezel ook eenvoudig in het beheer. Glasvezel is dé techniek voor de toekomst.

Voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel van The Globe klikt u hier.

Domeinnaam controleren:
> Kleine Ondernemingen

> Grote Ondernemingen

> Glasvezel

> Inloggen Webmail